Waarom SRT

Sinds 2005 is SRT gevestigd aan de Plantweg in Biddinghuizen. In de loop der jaren is er veel veranderd, zo waren we in eerste instantie “alleen” BOVAG lid, inmiddels zijn we ook aangesloten bij Bosch Car Service. Wij bieden advies, APK, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto's van alle merken. Uw auto is bij SRT Bosch Car Service dan ook in goede handen. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.

We zijn gespecialiseerd in Volkswagen – Audi – Skoda en Seat, maar vanzelfsprekend zijn ook alle andere merken van harte welkom.
Vanaf 2012 hebben we een deel van onze werkplaats speciaal ingericht voor het onderhoud aan campers. Ook de grote campers (C1) kunnen bij ons terecht.

Ons zeer deskundige monteursteam gaat met grote regelmaat op training om hun kennis en vaardigheden op peil te houden. We zijn er trots op dat we een modern, goed geoutilleerd bedrijf zijn, maar het karakter van een dorpsgarage hebben weten te behouden.

Daarom SRT Groep

  • Gratis haal- en brengservice (in héél Nederland)
  • Gratis APK in combinatie met onderhoud
  • Gratis winter- en zomercontrole van uw auto
  • Gratis controle van vloeistoffen en banden
  • Gratis montage van ruitenwisserbladen en accu's

WIJ HELPEN JE GRAAG OP WEG...

Zoek je een betrouwbaar Bovag autobedrijf waar kwaliteit, persoonlijk contact en een goede service vanzelfsprekend zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!